Ostamme, myymme ja vaihdamme. Käytetyt ja uudehkot kellot ja korut.
Ostamme, myymme ja vaihdamme. Käytetyt ja uudehkot kellot ja korut.

MEILTÄ SAAT KULLASTASI SUOMEN PARHAAN HINNAN!


Ei käsittelykuluja, Ei piilokuluja!


Maksamme tänään!


pitoisuus
 

14K.                   28,70€/gramma


18K.                   36,50€/gramma 


21K.                   47,7€/gramma


24K.                   55€/gramma


Isommat kultaerät neuvotellaan!Kullan arvo vaihdossa tuotteisiimme +20%


Asiakkaan tulee huomioida, että sijoitusjalometallien hinnat muuttuvat rahoitusmarkkinoilla tapahtuvista hintavaihteluista johtuen ja Tullintorin kello ja kulta voi muuttaa hintoja ilman eri ilmoitusta jopa useamman kerran saman päivän aikana. Nopeista hinnanmuutoksista johtuen viimeisintä hintaa ei välttämättä ole ehditty päivittämään tälle verkkosivustolle. Pyydä tarjousta, niin vahvistamme sinulle tuotteen ajantasaisen hinnan

 

 Tullintorin kello & kulta ostaa romukultasi, hopeat ja arvokellot


Myy vanhat kultakorusi ja -esineesi meille! Ostamme kaikkia kultakoruja ja esineitä, kuten sormuksia, ketjuja, riipuksia, korvakoruja, rintaneuloja, ranneketjuja, rannerenkaita sekä kultahampaita.

Maksun saa heti paikan päällä, Mikäli koruissa on esimerkiksi istutuksia tai täyteaineita, kullan osuus erotellaan, ja pelkkä kulta punnitaan.

Mikäli et myydessäsi ole varma korun aitoudesta, kultaseppämme tarkistaa hankatkin tapaukset sinulle veloituksetta. Punnitsemme kullan kassalla nähtesi prosessin läpinäkyvyyden turvaamiseksi. Myymälämme sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa tullikatu 6 ( kauppakeskus tullintori)

Kullan myymistä varten sinun tulee olla täysi-ikäinen ja sinulla täytyy olla mukanasi henkilöllisyystodistus. Maksamme kullan toivettesi mukaan joko käteisellä tai tilisiirrolla. Huomattavat summat maksamme aina tilisiirtona.


 

XRF-METALLIANALYYSI

Jalometallien huolellinen arviointi on meille tärkeää. Arvoitavien korujen ja esineiden oikean jalometallipitoisuuden selvittäminen on sekä asiakkaan etu että liiketoiminnan edellytys.

Käytössämme on edistyksellinen XRF-metallianalysaattori, joka mittaa luotettavat tulokset muutamassa sekunnissa. Röntgenfluoresenssiin perustuva metallien analyysi tunnistaa metallikappaleesta luotettavasti yli 30 yleisintä alkuainetta samanaikaisesti.

Analyysitulos on erittäin tarkka ja XRF-analysaattorin näytöltä voi lukea materiaalin koostumuksen korua tai esinettä rikkomatta.